Strik Strikkeopskrift

Nye strikkeopskrifter til salg

thumbnail_img_4389

thumbnail_img_4158De sidste par uger har jeg haft et par strikkeopskrifter ude til teststrik, og jeg har nu lagt de færdige opskrifter til salg på min ravelry-side: http://www.ravelry.com/designers/byprojecthandmade-2

Min filosofi, når det gælder strikkeopskrifter  (som ved alt andet) er, at det skal være simpelt og let at gå til. Strik for mig er en form for meditation, men det virker kun, hvis jeg strikker efter opskrifter som er nemme at forstå og hvor risikoen for at strikke forkert er minimal 🙂

De næste to-tre projekter er bestillingsstrik til et par søde piger på Grønland, hvor vinteren er ved at begynde, så de er sat først i køen.

Derefter har jeg planer om at strikke en tynd, højhalset, sort sweater og en mere vamset grå sweater, begge til mig selv 🙂

God (strikke-)aften derude.

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar