Minimalisme

Hurra for genbrugsguld

IMG_1109

I halen på vores skiferie lå en uges påskeferie, hvilket (blandt meget andet) gav tid til et par ture i genbrugsbutikkerne i vores nye by. Jeg ledte særligt efter en “ny” kontorstol og en forårsjakke, men jeg endte med at gøre nogle andre uventede fantastiske fund.

Førstepræmien var en indkøbspose fyldt med uldgarn i perfekt kvalitet og de flotteste farver, til sølle tyve kroner 🙂 Jeg fandt også noget nyt til garderoben, for det første en oversize, sort sweaterkjole, et par jeans og en fin top, der skal sys en smule om. Det sidste tøj jeg fandt var en striksweater og tørklædet på billedet ovenfor.

Tørklædet er en silke/bomuldsblanding og skal sys om til en forårstop, og strikken er desværre ikke uld, men jeg vil prøve om jeg kan gå med den alligevel, ellers bruger jeg den til inspiration til mit næste strikkeprojekt.

Endnu engang bliver jeg bekræftet i min glæde ved genbrug. Den samlede pris for de fem stykker tøj er 95 kroner, hvilket næsten svarer til prisen på en sandwich visse steder. Og det føles som gratis shopping for miljøet, da jeg ikke skaber en efterspørgsel efter, at der produceres mere nyt tøj, med dertil hørende ressourceforbrug, men jeg nyder godt af tøj, som allerede er “i verden”.

IMG_1062

Jeg fandt dog ingen forårsjakke, så jagten er stadig igang. Til gengæld fandt jeg stolen på billedet ovenfor. Stoffet er fra lageret, og er endnu ikke sat rigtigt fast. Det er planen, at stolen skal males sort, når jeg får tid, og så er min kontorplads i det nye hus næsten færdig.

Vi var heldige med vejret i påske, så en del af tiden gik også med at vænne os til at være hus og have-ejere, hvilket (når man bor i rækkehus med en mikroskopisk have) primært indebærer at drikke kaffe i solen på terrassen imens drengene leger med naboens børn. Jeg har stadig planer om at snige et lille drivhus ind på matriklen, men det haster ikke.

God aften derude 🙂

 

 

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.