DIY

Knits and other knots

IMG_0178

I disse dage prøver jeg at holde en lille strikkepause for at indhente mig selv. Al min snak om minimalisme og decluttering klinger lidt hult, når min strikkeskuffe er fyldt af ufærdige projekter, der skriger på at blive helt færdige og brugt. Men når selve strikningen er der, hvor jeg henter opladning og afstresning, så er tanken om at bruge tid på at montere og sy knapper i, slet ikke særlig tiltalende.

Problemet opstår når jeg har samlet så mange ufærdige projekter, der ligger og kalder på mig, at strikningen ender med at føles som en overspringshandling. Så forsvinder den afstressende effekt helt.

IMG_0133

SÅ nu er jeg endelig igang med det helt store monteringsprojekt. Og når alle småprojekterne er færdige “må” jeg strikke min tea leaves cardigan færdig. Den mangler kun den nederste kant, og så skal den sys og klippes op, som jeg beskriver her: https://projecthandmade2014.wordpress.com/2014/09/08/diy-at-klippe-i-strik/

Det kræver altid et vist tilløb, fordi symaskinen skal findes frem og der skal strikkes en kedelig kant foran, før cardiganen endelig er færdig. Men jeg skal virkelig prøve at holde fokus denne gang, for jeg tror virkelig at den bliver god. Og jeg strikker i uld og silke, så hvis jeg skal nå at bruge den før varmen kommer, så skal jeg holde en vis kadence.

God aften derude.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.